Dubtes sobre els teixits

Si sou de Vilanova i la Geltrú, viviu a prop o hi veniu sovint, podeu venir a veure el gènere a la nostra botiga física. Si no és el cas, podeu demanar-nos una mostra gratuïtament.

Malauradament, és impossible garantir-vos que el color serà el que us imaginaveu, car cada pantalla pot mostrar un color força diferent. Si voleu, podeu demanar-nos una mostra gratuïtament. Però sapigueu que, d’una peça a una altra, la tintada també pot variar lleugerament.

Això fa referència a l'amplada del teixit. Antigament els teixits eren d'ample senzill (entre 70 i 80 cm). Però actualment la majoria ja són de doble ample (entre 140 i 160 cm). I les lones, lonetes i tela de llençol fan 280 cm d'amplada.

A cada fitxa de producte hi veureu una taula indicant l'amplada del teixit, la composició, el gramatge…

Dependrà de la composició del teixit, que podeu trobar a cada fitxa de producte. Si és polièster o similar, no s'encongeix. Si és cotó, viscosa o lli, sí que pot encongir-se. En aquests casos us recomanem que n'agafeu 10-20 cm de més i que renteu la tela abans de treballar-hi. Si algun teixit s'encongeix molt més del normal, ho escriurem a la fitxa de producte.

Ja sigui un certificat alimentari o de qualsevol altre tipus, en el cas de tenir-lo, ho veureu clarament a la fitxa de producte. Tota la informació que el proveïdor ens sap dir, estarà reflectida allà.

No. Surt molt cara i el tractament ignífug també es pot fer a posteriori. Per posar-se sota el foc s'han d'agafar teixits 100% cotó, on les espurnes hi poden fer forats, però no fa flama. Moltes colles de diables utilitzen aquesta lona gruixuda. Algunes colles hi fan un tractament ignífug i d'altres només es ruixen amb aigua abans del correfoc.

Amb tots els teixits de ratlles i en els estampats en el que és rellevant, procurem que en una de les fotos es vegi part de la peça o tub per poder veure la direcció de l'estampat. Tingueu-ho molt en compte a l'hora de comptar els metres que necessiteu.

 

Dubtes sobre l'enviament i l'estoc

Les despeses d'enviament tenen un preu fix (depenent del lloc on viviu) sense tenir en compte el pes ni les mides de la comanda:

Destinació A domicili* Recollida en franquícia* Temps de trànsit
Espanya i Portugal 7 € 6 € 24-48h
Illes Balears 10,90 € No disponible 48-72h
Països UE Zona G1 (1) 30 € No disponible 3-10 dies laborables
Països UE Zona G2 (2) 40 € No disponible 3-10 dies laborables

* Preus amb IVA inclòs

(1) Zona G1: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, França, Holanda, Itàlia, Luxemburg, Polònia i República Txeca.
(2) Zona G2: Bulgària, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, Grècia, Hongria, Irlanda, Letònia, Lituània, Noruega, Eslovàquia, Romania i Suècia.

No tenim sincronitzat l'estoc de la botiga física amb el de la botiga online, així doncs és complicat poder-vos garantir estoc de tot el que hi ha a tela.cat. Els estampats que no tenim previst repetir, quan veiem que a una tela li queden un parell de metres, la desactivem de la botiga online. Si no disposem d'estoc suficient per servir-vos la comanda, us contactarem per veure com ho solucionem. En qualsevol cas, sempre us podem retornar l'import de la comanda sense cap problema.

Pel que fa als colors llisos, treballem amb estocs petits. Si en voleu força metres és molt probable que hàgim de demanar una peça i l'enviament es retardi 24-48h laborables, depenent del teixit que sigui (i de com vagin els transportistes). En aquest cas rebreu un correu automatitzat explicant-vos el retard per falta d'estoc. Si en voleu molts metres, consulteu-nos la disponibilitat abans de fer la comanda perquè nosaltres l'haurem de consultar amb el fabricant.

No. Aquestes zones estan exemptes d'IVA i la idiosincràsia de la nostra botiga fa que comprem amb IVA, però no ens el puguem desgravar. Mentre això sigui així, no podem vendre a Canàries, Ceuta i Melilla perquè l'IVA l'hauríem de suportar nosaltres.

No. La venta de productes fora del mercat comú europeu es consideren exportacions exemptes d'IVA. La idiosincràsia de la nostra botiga fa que comprem amb IVA, però no ens el puguem desgravar. Mentre això sigui així, no podem vendre fora de la UE perquè l'IVA l'hauríem de suportar nosaltres.

Ho sentim, però només servim als països on envia MRW, que són els que apareixen al llistat.

Sí. A partir de 100€ els ports són gratuïts. Només a Espanya i Portugal peninsulars.

El sistema assignarà la franquicia més pròxima a l'adreça d'enviament que introduïu. Podeu comprovar quina és a la web de MRW.

Si disposem d'estoc suficient i realitzeu la comanda abans de les 17h, MRW ens recollirà el paquet aquell mateix dia i us l'entregarà l'endemà, abans de les 19h. Si no disposem d'estoc suficient rebreu un correu automàtic informant del retràs de 24-72h, depenent del teixit.

Rebreu el codi de seguiment per correu electrònic i també avís d'entrega per SMS. Assegureu-vos d'introduir correctament el número de telèfon mòbil. Si el repartidor no us troba a l'adreça indicada intentarà una segona entrega el dia següent. Pot ser que us truquin abans per concertar i assegurar l'entrega.

Si es realitzen dues entregues fallides haureu d'anar a recollir la comanda a la franquícia de MRW.

No.

Sí. La factura es genera automàticament tan bon punt el pagament és acceptat i la rebreu en format PDF amb el correu electrònic de confirmació de la comanda. També la podreu descarregar, sempre que ho necessiteu, des del vostre compte d'usuari. Nosaltres l'adjuntarem en format paper amb la comanda a no ser que ens digueu el contrari.

Sí. Només cal que a la cistella marqueu el tic que diu “Vull afegir una adreça de facturació diferent” i introduir les dades de facturació que voleu.

El preu ajustat del transport no ens permet oferir enviament fraccionat de la comanda, però si ho necessiteu podeu pagar-nos un segon enviament. Contacteu amb nosaltres si necessiteu detalls sobre la falta d'estoc, en cas d'haver comprat diferent teixits.

 

Dubtes sobre devolucions

Sí, la Llei 3/2014, de 27 de març estableix 14 dies naturals, des de la recepció de la comanda, per a poder exercir el dret a desistiment pel motiu que sigui. Ens ho haureu de notificar per correu electrònic a botiga@tela.cat, en el termini de 14 dies naturals, per tal de rebre instruccions sobre com procedir a la devolució. És indispensable la comunicació prèvia abans de retornar res.

Els teixits hauran de ser retornats sempre a compte del client i en perfecte estat, només d'aquesta manera podrem reemborsar-vos l'import pagat. En els casos de devolució per desistiment només es retornarà, si s'escau, l'import del producte comprat, però no les despeses de transport, ni de l'enviament inicial, ni de la devolució.

Podeu iniciar el tràmit d'una devolució des de l'apartat “El meu compte” de la nostra botiga online o contactant directament amb nosaltres. Per motius obvis, no s'acceptaran devolucions de teixits que mostrin clares evidències d'haver estat utilitzats.

Sí. No acceptarem cap paquet que porti import a pagar per l'enviament (contra reemborsament). Cal que pagueu l'enviament i després, si s'escau, us abonarem l'import.

Les devolucions s'abonaran utilitzant el mètode de pagament que hàgiu utilitzat al fer la comanda: targeta de crèdit / dèbit, PayPal o transferència bancària. Pot ser que tardin uns dies a fer-se efectives.

 

Dubtes sobre comandes

Sí, oferim descomptes per quantitat, d’un mateix teixit, a partir de 20 metres:

Quantitat Descompte
A partir de 20 metres -10%
A partir de 50 metres -15%
A partir de 100 metres -20%

El descompte s'aplica automàticament a l'introduir una quantitat igual o superior a 20 metres.

Podeu pagar la vostra comanda mitjançant targeta de crèdit o dèbit, PayPal o transferència bancària.

No, ho sentim.

A l'actual botiga online encara no estan activats, però ho estaran més endavant. Si en voleu comprar un, contacteu-nos per rebre indicacions sobre com adquirir-lo.

No, ho sentim. Actualment només rebem comandes mitjançant la nostra botiga online. I el mitjà de comunicació que prioritzem és el correu electrònic.

Sí. Podem tallar-vos els teixits en diferents trossos perquè s'adapti millor al que necessiteu. Per exemple, si compreu quatre metres de loneta per fer unes cortines pel menjador, us pot anar bé que us ho tallem en dos trossos de dos metres. Sigui el que sigui que necessiteu, feu-nos-ho saber als comentaris de la comanda. Si no especifiqueu res, s'enviaran els metres en un sol tall (sempre que sigui possible, en el cas que siguin molts metres).

Si es tracta de molts talls, per exemple per a confeccionar mocadors, consulteu-nos la nostra disponibilitat abans de fer la comanda, perquè depèn de l'època de l'any, potser no us ho podrem trossejar. I en cas que sí, tindrà un cost extra.

No, ho sentim.

Sí, oferim un 10% de descompte a la gent del ram de la costura. Haureu de demostrar d'alguna forma que sou modistes i aleshores afegirem el vostre usuari a un grup de clients als que se'ls aplica automàticament el preu rebaixat.

No, ho sentim.

Ho sentim, però per motius fiscals de la nostra botiga no ens podem desgravar l'IVA, així que ens veiem obligats a vendre a tothom amb IVA. Tampoc reunim els requisits necessaris per a poder operar amb NIF intracomunitari.

 

Dubtes sobre les meves dades personals

A Teixits Baig complim amb tota la normativa actual de protecció de dades, regulada per la Llei Orgànica de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals (LOPDGDD 3/2018) i el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea (RGPD).

Només compartirem les vostres dades amb els nostres proveïdors imprescindibles per oferir-vos els nostres serveis. Podreu saber-ne més coses anant a la nostra política de privacitat.

No vendrem mai les vostres dades a tercers sota cap concepte.

Feu clic aquí i seguiu les instruccions per a poder posar una nova contrasenya. Nosaltres no tenim manera de conèixer les contrasenyes perquè estan encriptades.

Sí, podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i eliminació de les dades a info@tela.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control. Des del vostre compte d'usuari a tela.cat també podreu modificar les vostres dades i descarregar-les en un format estructurat.

 

Sobre nosaltres

No. Som minoristes, un petit comerç familiar de tan sols tres treballadors (comptant la propietària). Però podem servir comandes grans.

En principi, no. De forma excepcional a vegades podem realitzar les vores d'estovalles, mocadors d'esplai o Festa Major…, però poca cosa més. I dependrà de l'època de l'any. Contacteu-nos per a més informació.

Ara per ara, no. En un futur, ens agradaria poder-los fer.

Tenim algunes revistes de patrons que deixem gratuïtament. Només a la botiga física.