TEIXITS BAIG

des de 1956 venent teixits a metres

Si esteu cercant algun tipus de teixit a metres, una bona atenció al client i un enviament ràpid, aquí us podrem ajudar. Som un petit negoci familiar amb més de 60 anys d'experiència i disposem de tot tipus de teixits: roba de vestir per a infants o adults, teixits per a la llar, teles de carnaval, teixits de patchwork i altres manualitats, teixits tècnics, articles de merceria...

Podreu cercar el què necessiteu mitjançant el menú de categories o el cercador de la part superior. Si no trobeu el teixit que us fa falta, no dubteu en consultar-nos enviant un correu electrònic a info@tela.cat o amb el formulari de contacte. També teniu molta ajuda disponible a l'apartat de preguntes freqüentes.

INFO Covid-19

La botiga online segueix operativa i continuarem enviant les comandes online, sempre que el transportista ens segueixi oferint servei.

Treballem amb serveis mínims i reducció horària, així doncs els enviaments poden tardar més del què és habitual. Hem pres totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries per tal de garantir que les vostres comandes arribin en òptimes condicions.

De moment només podrem servir tot allò que tinguem en estoc. Si voleu consultar-nos la disponibilitat d'algun teixit o qualsevol altra qüestió, preguem que ho feu mitjançant un correu electrònic a info@tela.cat o amb el formulari de contacte. No podem garantir l'atenció telefònica.

Valoració mitjana
4.9 ( Sobre 5 )
Tot perfecte com sempre. Graciès a tot l'equip.
Més valoracions...