Targeta de crèdit o dèbit

Una modalitat molt segura, en la que les vostres dades bancàries queden protegides d'accessos no autoritzats durant la transmissió. Utilitzem una passarel·la Servired de Redsys, amb encriptació SSL, mitjançant la sucursal bancària Banc Sabadell.

Podeu utilitzar la majoria de targetes de crèdit o de dèbit d'ús corrent (Visa, MasterCard, AmericanExpress...). Teixits Baig en cap moment té accés als números de targeta de crèdit, ja que la informació va xifrada entre el vostre ordinador i el servidor de Banc Sabadell.

 

Transferència bancària

Podeu fer una transferència al número de compte que es mostrarà al final del procés de compra, en cas d'haver triat aquesta modalitat de pagament. Heu de fer constar el número de comanda a l'assumpte de la transferència.

La preparació de la comanda començarà quan tinguem constància de que el pagament s'ha realitzat. Podeu agilitzar el tràmit enviant el comprovant de la transferència a botiga@tela.cat.

Si passats 10 dies no hem rebut el pagament, haurem de desestimar la vostra comanda.

 

PayPal

Reconegut sistema de pagament internacional amb el que podeu pagar introduint una simple adreça de correu electrònic. Prèviament heu de tenir compte a PayPal.

Si no és així, podeu obrir un compte gratuïtament entrant al web de PayPal, registrant-vos i associant una targeta de crèdit al vostre compte d'usuari.

Teixits Baig en cap moment té accés als números de targeta de crèdit, car PayPal fa d'intermediari entre comprador i venedor.