Targeta de crèdit o dèbit

Una modalitat molt segura, en la que les vostres dades bancàries queden protegides d'accessos no autoritzats durant la transmissió. Utilitzem una passarel·la Servired de Redsys, amb encriptació SSL, mitjançant la sucursal bancària Banc Sabadell.

Podeu utilitzar la majoria de targetes de crèdit o de dèbit d'ús corrent (Visa, MasterCard...). Teixits Baig en cap moment té accés als números de targeta de crèdit, ja que la informació va xifrada entre el vostre ordinador i el servidor de Banc Sabadell.

 

Transferència bancària

Podeu fer una transferència al número de compte que es mostrarà al final del procés de compra, en cas d'haver triat aquesta modalitat de pagament. Heu de fer constar el número de comanda a l'assumpte de la transferència.

La preparació de la comanda començarà quan tinguem constància de que el pagament s'ha realitzat. Podeu agilitzar el tràmit enviant el comprovant de la transferència a botiga@tela.cat.

Si passats 10 dies no hem rebut el pagament, haurem de desestimar la vostra comanda.

 

Bizum

Bizum és la solució de pagaments a través del mòbil, impulsada per la banca espanyola, instantània, ràpida, còmoda i universal. Actualment, permet fer pagaments entre particulars, donacions a ONG i pagaments a les botigues online que té associades.

Per a poder pagar mitjançant Bizum a botigues online, el funcionament és diferent que el de fer un Bizum entre particulars. Prèviament, heu d'haver-vos creat la vostra Clau Bizum (un número de 4 dígits) amb l'app de Bizum del vostre mòbil.

Un cop disposeu de la vostra Clau Bizum (sempre serà la mateixa i només l'heu de generar una primera vegada), al triar l'opció Bizum en una botiga online haureu d'introduir el vostre número de telèfon i la vostra Clau Bizum. I, depenent del banc, potser acabar de confirmar el pagament a la vostra app.

Actualment, no tots els bancs que ofereixen Bizum disposen de l'opció de pagar en comerços mitjançant la Clau Bizum. Així doncs, si no veieu l'opció a la vostra app, consulteu al vostre banc perquè potser és que no ho tenen i no podreu pagar amb aquest mètode :(

Si teniu qualsevol dubte, quedem a la vostra disposició.

 

PayPal

Quan vam incorporar l'opció de pagar mitjançant Bizum, vam decidir eliminar l'opció de pagar amb PayPal. En primer lloc, perquè el mòdul de PayPal no es complementa bé amb els descomptes per quantitat de la botiga, provocant una discrepància en l'import total a pagar. I en segon lloc, perquè la comissió que es queda PayPal és el triple de gran que les dels altres mètodes de pagament.

Disculpeu les molèsties si era el vostre sistema de pagament preferit.