Dades de contacte

Estem a la vostra disposició per a qualsevol dubte que tingueu sobre algun dels nostres teixits o qüestions sobre les comandes.

A les nostres preguntes freqüents trobareu informació sobre l'enviament i política de devolucions, descomptes per quantitat, temps d'entrega, funcionament de la pàgina... i moltes més coses que potser poden resoldre el vostre dubte. Feu-hi un cop d'ull!

Referència mostres

També podeu sol·licitar-nos mostres gratuïtes dels nostres teixits (màxim 10). Només cal que ens indiqueu les referències que us interessen (les trobareu a cada fitxa de producte) i ens doneu les vostres dades postals.

Us enviarem petites mostres de 10x15cm (mida de sobre de cartes) per correu postal ordinari. Sigueu pacients perquè, l'enviament, a vegades tarda més d'una setmana. Nosaltres us avisarem per correu electrònic quan hàgim enviat la carta. I penseu a mirar la bústia ;)

Aquest és un servei que oferim gratuïtament per si us interessa un teixit, pugueu veure'l i tocar-lo abans de comprar-lo. Si sou estudiants de moda que necessiteu fer un mostrari, si us plau, absteniu-vos de demanar-nos mostres.

Si ja teniu un teixit i esteu cercant-ne un altre d'igual o similar, també podeu enviar-nos una foto i mirarem d'assessorar-vos. Hi ha alguns teixits que no tenim introduïts a la botiga online i potser és el que necessiteu.