Teresa Pujol i Fauquer
Mestressa de Teixits Baig

La Teresa és l’actual propietària de Teixits Baig. És la nora de Marià Baig, el nostre fundador. El 2011 agafa la botiga i comença un procés de modernització, primer amb presència a les xarxes socials i després incorporant la botiga online al negoci.

Costurera autodidacta, fa uns anys estava enganxada al punt de creu, afició que té molt aparcada per manca de temps.

Actualment la Teresa és el pal de paller de la botiga, encarregant-se de despatxar, de les compres a proveïdors, preparar comandes online, dissenyar els aparadors… el que faci falta! Tot passa per la seva supervisió.

Sempre amb un somriure a la boca, es bolcarà a ajudar-vos en tot allò que necessiteu, talment com si els vostres problemes fossin els seus!

Fotos de Teresa Pujol
Teresa Pujol, la mestressa

Núria Roig i Colàs
La dependenta

La Núria és dependenta de Teixits Baig des de que tenia 16 anys, l’any 83. La seva principal ocupació és atendre els clients a la botiga física. I obrir amb puntualitat britànica. No falla mai!

És l’experta en calcular quants metres de roba es necessiten per a fer fundes de tot tipus. I és que l’experiència és un grau.

De jove va estudiar costura, podent-vos assessorar també en qüestions de patronatge. De tant en tant es fa alguna samarreta o jersei i ens deleita amb les seves dots d’alta costura ;)

Fotos de Núria Roig
Núria Roig, la dependenta

Pau Baig i Pujol
L'informàtic

El Pau és el fill de la Teresa, la tercera generació Baig que hi haurà darrere la botiga. Informàtic de professió, és el creador d’aquesta botiga online. El 2016 es va incorporar a la plantilla, a temps complet.

El veureu sovint amagat darrera una pantalla, car és el que s’ocupa de tot l’àmbit informàtic: crear continguts per a les xarxes socials, fer fotos de nous teixits i introduir-los a la botiga online, preparar comandes, respondre correus i comentaris, mantenir el lloc web…

Tot i que mai s’havia sentit atret pel món dels teixits, ha hagut de posar-se les piles i aprendre’n quatre coses, perquè de tant en tant també li toca despatxar a la botiga física.

Fotos de Pau Baig
Pau Baig, l'informàtic