Pau Baig i Pujol
L'informàtic i actual amo del tros

El Pau és el fill de la Teresa, l'anterior propietària de Teixits Baig, i nét del fundador. És la tercera generació Baig que hi ha darrere la botiga. Informàtic de professió, és el creador d’aquesta botiga online. El 2016 es va incorporar a la plantilla a temps complet.

El veureu sovint amagat darrera una pantalla, car és el que s’ocupa de tot l’àmbit informàtic: crear continguts per a les xarxes socials, fer fotos de nous teixits i introduir-los a la botiga online, preparar comandes online, respondre correus i comentaris, mantenir el lloc web…

Tot i que mai s’havia sentit atret pel món dels teixits, ha hagut de posar-se les piles i aprendre’n quatre coses, perquè ara també li toca despatxar a la botiga física.

Fotos de Pau Baig
Pau Baig, l'informàtic

Núria Roig i Colàs
La dependenta

La Núria és dependenta de Teixits Baig des de que tenia 16 anys, l’any 83. La seva principal ocupació és atendre els clients a la botiga física. I obrir amb puntualitat britànica. No falla mai!

És l’experta en calcular quants metres de roba es necessiten per a fer fundes de tot tipus. I és que l’experiència és un grau.

De jove va estudiar costura, podent-vos assessorar també en qüestions de patronatge. De tant en tant es fa alguna samarreta o jersei i ens deleita amb les seves dots d’alta costura ;)

Fotos de Núria Roig
Núria Roig, la dependenta