Un cop al mes, com a molt, us enviarem un correu amb les nostres últimes novetats i altra informació rellevant per a vosaltres (o això intentarem). No serem pesats! :)

* Obligatori
Idioma *

RESPONSABLE: Maria Teresa Pujol Fauquer | FINALITAT: Enviar informació sobre els nostres productes i/o activitats | LEGITIMITZACIÓ: El vostre consentiment com a persona interessada | DESTINATARIS: Les dades que ens faciliteu estaran ubicades als servidors de Mailchimp (el nostre proveïdor de email marketing) via la seva empresa The Rocket Science Group LLC, ubicada a EEUU. Mailchimp forma part de l'acord EU-US Privacy Shield (https://www.privacyshield.gov/list), aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. | DRETS: Podreu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, limitació i eliminació de les dades a info@tela.cat, així com el dret a presentar una reclamació davant una autoritat de control | CONSERVACIÓ DE LES DADES: Fins que no se sol·liciti la seva supressió per part de l'interessat/da

Podeu consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra política de privacitat.

Utilitzem Mailchimp com a plataforma de màrqueting. Si feu clic a continuació per subscriure-us, reconeixeu que la vostra informació es transferirà a Mailchimp per al seu processament. Més informació sobre les pràctiques de privacitat de Mailchimp aquí.